Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna śląska potrawa wigilijna, bardzo smaczna i łatwa do przyrządzenia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3417
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3417
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 621
Składniki
Mak zmielić i zagotować z mlekiem i cukrem.
Bułki pokroić w plastry (dość grube). Orzechy i migdały również pokroić.
Na przemian układać warstwy bułkę, polać makiem zagotowanym z mlekiem i posypać bakaliami. Ilość warstw jest uzależniona od wielkości miseczki. Górę przyozdobić bakaliami.
Smacznego!!