Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Świąteczny grzaniec"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10426
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4335
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423739
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10426
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4335
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423739
Składniki
• 15 minut • dla 4 osób • cena 45 zł
W rondlu rozpuść cukier z sokiem z klementynek. Wlej odrobinę wina, dodaj skórki otarte z cytrusów, goździki, liście laurowe, cynamon, wanilię oraz gałkę muszkatołową. Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 min. Zmniejsz ogień, wlej resztę wina, dodaj anyż i podgrzewaj jeszcze 5 min. Przecedź przed podaniem.Źródło: Show