Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała na ciepłe dni!!!!!!!!!!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 152
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 152
Składniki
Wsypać galaretki do dwóch odzielnych misek . jedną zalać 450ml. wody i mieszać.Kiedy już będzie rozpuszczona to wlać do dwóch miseczek i odczekać a wystygnie , w tym czasie ubić bitą śmietanę i włożyć do lodówki. Do drugiej galaretki (tj.zielona) wlać następne 450ml.i mieszać aż się rozpuści potem wlać do tych dwóch miseczek ze stężniałymi galaretkami.Kiedy już ta górna galaretka stężnieje Dać na nie bitą śmietanę i posypać capuchinem. Jaśli na opakowaniu Galaretki będzie napisane że dodaje się 500ml. wody a bedziesz to robić w porze letniej to daj 450ml. bo przy 500ml. nie stęrznieje. Smacznego!!!!