Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser z serii "sernik na zimno", uwaga! alkoholizowany.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Składniki
naczynie wykladamy biszkoptami maczanymi w alkoholu, nastepnie kladziemy warstwami - ser, brzoskwinie, biszkopty za kazdym razem nasaczone alkoholem. Tak az do zapelnienia calej formy. Konczymy warstwa biszkoptow. Nalezy przygotowywac w formie ktora mozna zamknac. Naczynie powinno byc scisle wypelnione. Taki `pakunek` wstawiamy na noc do lodowki a rano wyjmujemy z formy gotowa `bryle serowa`. Nalezy przechowywac w lodowce, mozna forme posmarowac oliwa przed umieszcvzeniem w niej skladnikow. Latwiej wtedy wyjac calosc.