Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, zawsze się udaje, znika w mgnieniu oka i wszyscy proszą o przepis : )
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj resztę składników i wymieszaj.
Masę podziel na 2 części, do jednej z nich dodaj kakao. Jasną mase wylej na dno formy, na wierzch wylej masę kakaową. Piecz ok. 40 minut w temperaturze 180 stopni C.
Ugotuj polewę z masła, 40 dag cukru, 7 łyżek mleka i 2 łyżek kakao (gotuj ok. 10 minut aż zgęstnieje) i polej nią babkę. Smacznego ! : )