Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, prosto i bardzo smacznie
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2759
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 736
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 83
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2759
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1284
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 736
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 83
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i margaryną. Dodać przesianą mąkę z proszkiem oraz wiórki i delikatnie wymieszać żeby ciasto było puszyste a nie ubite. Piec 40 min w 180 stopniach. Smacznego:)