Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 515
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1829
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 515
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1829
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 376
Składniki
Masło zmiksuj z cukrem na puszystą masę. Dodaj miód. Miksując, wbijaj po jednym jajku.
Do masy wsyp mąkę, proszek do pieczenia, mieloną herbatę i wymieszaj. Keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz ok. 50 min w temp. 180°C. Zimny keks pokryj lukrem.
Porcje: 15, : 60 min, Cena: 1,20 zł, Kalorie: 227 kcal
<strong>Aleksandra Skarżyńska z Lubawy z Roztropic</strong>Źródło: Takie jest życie