Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Masło zmiksuj z cukrem na puszystą masę. Dodaj miód. Miksując, wbijaj po jednym jajku.
Do masy wsyp mąkę, proszek do pieczenia, mieloną herbatę i wymieszaj. Keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz ok. 50 min w temp. 180°C. Zimny keks pokryj lukrem.
Porcje: 15, : 60 min, Cena: 1,20 zł, Kalorie: 227 kcal
<strong>Aleksandra Skarżyńska z Lubawy z Roztropic</strong>Źródło: Takie jest życie