Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 89
Składniki
Masło zmiksuj z cukrem na puszystą masę. Dodaj miód. Miksując, wbijaj po jednym jajku.
Do masy wsyp mąkę, proszek do pieczenia, mieloną herbatę i wymieszaj. Keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz ok. 50 min w temp. 180°C. Zimny keks pokryj lukrem.
Porcje: 15, : 60 min, Cena: 1,20 zł, Kalorie: 227 kcal
<strong>Aleksandra Skarżyńska z Lubawy z Roztropic</strong>Źródło: Takie jest życie