Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3785
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3785
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Składniki
Masło zmiksuj z cukrem na puszystą masę. Dodaj miód. Miksując, wbijaj po jednym jajku.
Do masy wsyp mąkę, proszek do pieczenia, mieloną herbatę i wymieszaj. Keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz ok. 50 min w temp. 180°C. Zimny keks pokryj lukrem.
Porcje: 15, : 60 min, Cena: 1,20 zł, Kalorie: 227 kcal
<strong>Aleksandra Skarżyńska z Lubawy z Roztropic</strong>Źródło: Takie jest życie