Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tiramisu: Włoski deser kawowy"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18950
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19441
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18950
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19441
Składniki
Do gorącej kawy wsyp cynamon i wlej likier amaretto. Wymieszaj i ostudź.
Żółtka utrzyj na puszystą masę z cukrem pudrem. Dodaj twaróg połączony z miodem.
Biszkopty zanurz w kawie, ułóż na dnie foremki i oprósz połową kakao. Rozsmaruj na nich masę serową i przykryj okrągłymi biszkoptami, również nasączonymi kawą.
Deser podawaj schłodzony, posypany resztą kakao.Źródło: Kurier TV