Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tiramisu: Włoski deser kawowy"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 251
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25190
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 251
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25190
Składniki
Do gorącej kawy wsyp cynamon i wlej likier amaretto. Wymieszaj i ostudź.
Żółtka utrzyj na puszystą masę z cukrem pudrem. Dodaj twaróg połączony z miodem.
Biszkopty zanurz w kawie, ułóż na dnie foremki i oprósz połową kakao. Rozsmaruj na nich masę serową i przykryj okrągłymi biszkoptami, również nasączonymi kawą.
Deser podawaj schłodzony, posypany resztą kakao.Źródło: Kurier TV