Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1666
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
z mąki, cukru, miodu, margaryny, jaj,cukru waniliowego i sody zagnieść ciasto i podzielić na 2 części. Upiec 2 placki, po 15 min. Śmietanę ubić, dodać do niej rozpuszczoną żelatynę, kremem przełożyć placki. Skondensowane mleko słodzone razem z zamkniętą puszką włożyć do garnka z wodą, gotować przez 3 godziny, po ugotowaniu, otworzyć puszkę, karmelem posmarować wierzch ciasta. Jeśli ktoś lubi, można posypać orzechami