Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1167
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 448
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1167
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 448
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Składniki
z mąki, cukru, miodu, margaryny, jaj,cukru waniliowego i sody zagnieść ciasto i podzielić na 2 części. Upiec 2 placki, po 15 min. Śmietanę ubić, dodać do niej rozpuszczoną żelatynę, kremem przełożyć placki. Skondensowane mleko słodzone razem z zamkniętą puszką włożyć do garnka z wodą, gotować przez 3 godziny, po ugotowaniu, otworzyć puszkę, karmelem posmarować wierzch ciasta. Jeśli ktoś lubi, można posypać orzechami