Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Przygotowujemy garnek do którego wlewamy wode.Dajemy garnek na niewielki ogień.Do niego wlewamy miód oraz cukier puder.Nie mieszamy wode z miodem tylko wstrząsamy.Po 7 minutach przygotowujemy blache i wlewamy na nią miód. Po 15 minutach miód przetwarza się w twarde nawet bardzo twarde ciasto o smaku tofi.Kruszymy je i dajemy na talerz.Deser możemy popijać kawą z lodami waniliowymi ;).Smaczego....