Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1171
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Przygotowujemy garnek do którego wlewamy wode.Dajemy garnek na niewielki ogień.Do niego wlewamy miód oraz cukier puder.Nie mieszamy wode z miodem tylko wstrząsamy.Po 7 minutach przygotowujemy blache i wlewamy na nią miód. Po 15 minutach miód przetwarza się w twarde nawet bardzo twarde ciasto o smaku tofi.Kruszymy je i dajemy na talerz.Deser możemy popijać kawą z lodami waniliowymi ;).Smaczego....