Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3833
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414676
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2375
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3833
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414676
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2375
Składniki
Przygotowujemy garnek do którego wlewamy wode.Dajemy garnek na niewielki ogień.Do niego wlewamy miód oraz cukier puder.Nie mieszamy wode z miodem tylko wstrząsamy.Po 7 minutach przygotowujemy blache i wlewamy na nią miód. Po 15 minutach miód przetwarza się w twarde nawet bardzo twarde ciasto o smaku tofi.Kruszymy je i dajemy na talerz.Deser możemy popijać kawą z lodami waniliowymi ;).Smaczego....