Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik kokosowy z malinami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.
Masło stop, ciastka pokrusz, wymieszaj. Ułóż w małej tortownicy. Schłodź. Mleko mocno podgrzej, rozpuść żelatynę. Ostudź, połącz z mleczkiem kokosowym i cukrem pudrem. Na spodzie ułóż połowę malin, rozsmaruj masę kokosową, schłodź. Ułóż resztę malin, zalej tężejącą galaretką, rozpuszczoną w półtorej szklanki wody.Źródło: Chwila dla Ciebie