Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik piankowy"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Truskawki zmiksuj. Odlej półtorej szklanki musu. Resztę zmiksuj ze śmietaną, osłodź. Żelatynę rozpuść w pół szklanki wrzątku. Ostudź, wlej do odlanego musu.
Tortownicę wyłóż biszkoptami. Wlej masę śmietankową, schłodź. Zalej musem, odstaw do stężenia.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 8, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie