Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik z zapiekanymi brzoskwiniami"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424777
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10634
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424777
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10634
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4724
Składniki
Białka schłodź, połącz z octem i sokiem z pomarańczy. Ubij na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszaj z mąką ziemniaczaną.
Dwie tortownice wyłóż pergaminem. Na spodach rozsmaruj po porcji masy. W jednym blacie na środku zrób wgłębienie. Susz 60 minut w 100oC.
Brzoskwinie rozetnij, usuń pestki. Miąższ potnij na cząstki, posmaruj masłem. Piecz 15 minut w temp. 180oC.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem i zagęstnikiem. Przełóż nią zimne blaty. Na torciku ułóż brzoskwinie. Udekoruj melisą i cukrem pudrem.Źródło: Naj