Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tort "migdałowe rafaello""
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 663
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 975
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 428
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 663
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 975
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 428
Składniki
400 ml mleka kokosowego, po 4 łyżki wiórek kokosowych, płatków migdałowych i jogurtu naturalnego, po 2 łyżki aromatu migdałowego, cukru i żelatyny, łyżka cukru pudru
Mleko kokosowe wlej do rondelka, dodaj wiórki kokosowe, płatki migdałowe, cukier i aromat migdałowy, wymieszaj, zagotuj. Masę przestudź.
Żelatynę namocz, rozpuść. Wlej do masy kokosowej, połącz. Przelej do formy (np. keksówki), wstaw na 3 godziny do lodówki. Jogurt utrzyj z cukrem pudrem. Ciasto pokrój, podaj na jogurcie. Ozdób czekoladą i płatkami.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Babka Oreo
Desery
Szarlotka na krucho-drożdżowym cieście
Desery
Babka cytrynowo-pomarańczowa
Desery
BABKA MARMURKOWA z masłem - pyszna i łatwa w przygotowaniu
Babka Oreo
Ciastka Oreo są pyszne. Jeśli zgadzasz się z tą tezą, z pewnością smakować ci...
Odsłon: 1931
Szarlotka na krucho-drożdżowym cieście
Bardzo smaczna szarlotka na krucho-drozdzowym, wyjątkowo delikatnym i mięciu...
Odsłon: 740