Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 286
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 286
Składniki
podzielic ciasto po rowno na 6 miseczek,do kazdej dodajac inny kolor barwnika spozywczego.wlewac na foremke kazdy kolor osobno na srodek foremki.
,piec ok godziny w 180 ''C, nie wyciagac od razu z piekarnika zeby nie opadlo(mnie zawsze opada;-))
po ostudzeniu przekroic na 3,posmarowac dzemem i bita smietana ,zlozyc,caly tort posmarowac reszta bitej smietany i ozdobic wedlug uznania