Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort z białą czekoladą"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Utrzyj masło z cukrem, stopniowo dodaj jajka oraz pozostałe ciasta. Upiecz. Ostudź, przekrój na dwa krążki.
Czekoladę zetrzyj. Śmietanę ubij ze śmietanfiksem. Część odłóż, do reszty wsyp czekoladę. Posmaruj krążek ciasta, nakryj drugim, przyciśnij. Wierzch tortu udekoruj resztą śmietany, połóż kwiatuszki.
Porcje 12 Przygot. 80 min Cena 2,20 zł Kalorie 420Źródło: Bella Relaks