Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe słodkości idealne na poczęstunek. Rozpływają się w ustach.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20054
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20054
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1704
Składniki
1. Margarynę ucieramy na puszystość. Następnie dodajemy cukier puder i ponownie ucieramy. 2. Ciasteczka kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając. 3. Z masy formujemy kuleczki. 4. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. 5. Trufelki zanurzamy w niej, a następnie w pokruszonych ciastkach. Odstawiamy do zastygnięcia. 6. Gotowe! Smacznego!