Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe słodkości idealne na poczęstunek. Rozpływają się w ustach.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15145
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15145
Składniki
1. Margarynę ucieramy na puszystość. Następnie dodajemy cukier puder i ponownie ucieramy. 2. Ciasteczka kruszymy i stopniowo dajemy do margaryny przy tym cały czas ucierając. 3. Z masy formujemy kuleczki. 4. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. 5. Trufelki zanurzamy w niej, a następnie w pokruszonych ciastkach. Odstawiamy do zastygnięcia. 6. Gotowe! Smacznego!