Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Truskawki w pistacjowej panierce"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Składniki
Truskawki umyj, osusz. Ser mascarpone dopraw szczyptą soli i białego pieprzu. Orzechy pistacjowe zmiel w młynku lub zmiksuj.
400 g truskawek obtocz w serku, a następnie panieruj w rozdrobnionych orzechach. Odstaw do lodówki.
Zrób sos: 200 g truskawek wrzuć do garnka, posyp cukrem i gotuj, aż puszczą sok. Dopraw sokiem z cytryny, cukrem i pieprzem. Zmiksuj. Przekrojone na pół truskawki podawaj z sosem.
porcje, : 20 minut, 502 kcal, ok. 4 zł za porcjęŹródło: Olivia