Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5523
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5523
Składniki
Truskawki częściowo rozmrażamy, po czym miksujemy na gładką masę z dodatkiem cukru pudru.
Do wąskich i wysokich szklanek lub pucharków nakładamy na przemian po kilka łyżek truskawkowej masy i jogurtu tworząc przekładaniec (ostatnią warstwą powinien być jogurt).
*Deser posypujemy startą gorzką czekoladą.