Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Twarożek bananowy"
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18977
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2019
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 18977
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2019
Składniki
Namocz żelatynę i podgrzej, aby się rozpuściła. Ubij „Śnieżki”, czekoladę zetrzyj na tarce, banany pokrój na małe kawałki.
Wrzuć owoce do miski, dodaj ser oraz cukier puder. Zmiksuj.
Wymieszaj z ubitą „Śnieżką”, schłodzoną żelatyną oraz czekoladą. Rozłóż krem do pucharków. Schłodź.
Porcje 12 40 min Cena 1,50 zł Kalorie 115 kcal
<strong>Weronika Chilmon z Raciborza</strong>Źródło: Takie jest życie