Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Twarożek wieloowocowy"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Owoce osącz z zalewy, pokrój na małe kawałki. Winogrona umyj, osusz. Z arbuza usuń pestki, wykrój specjalną łyżeczką zgrabne kulki. W misce wymieszaj przygotowane owoce.
dag cukru pudru wymieszaj z 2 łyżkami likieru amaretto. Polej owoce, wymieszaj. Rozłóż do pucharków.
Resztę cukru pudru, likieru wymieszaj z serkami, jogurtem, cukrem waniliowym oraz skórką startą z połowy cytryny.
Przełóż do szprycerki i udekoruj owoce. Połóż listki mięty.
Deser podaj schłodzony.
Porcje 15 Przygot. 20 min Cena 1,60 zł Kalorie 188 kcal
<strong>Maria Koper z Koronowa</strong>Źródło: Takie jest życie