Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina ochłody w gorącym łóżku
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Składniki
Brzoskwinie zmiksować z mlekiem. Można ewentualnie dosłodzić. Koktajl rozlać do silikonowych foremek do lodu i zamrozić.
Galaretkę rozpuścić w niepełnym kubku wody. Gdy już przestygnie moczyć w niej zamrożone serduszka brzoskwiniowe i odkładać je na kratkę. Po chwili czynność tą powtórzyć tak aby na serduszkach utworzyła się gruba warstwa galaretki.
Poczekać przed podaniem, aż mus brzoskwiniowy zamknięty w galaretce zacznie się rozpuszczać.