Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odrobina ochłody w gorącym łóżku
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2465
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 194
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 182
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18054
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5375
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2465
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 194
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 182
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18054
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5375
Składniki
Brzoskwinie zmiksować z mlekiem. Można ewentualnie dosłodzić. Koktajl rozlać do silikonowych foremek do lodu i zamrozić.
Galaretkę rozpuścić w niepełnym kubku wody. Gdy już przestygnie moczyć w niej zamrożone serduszka brzoskwiniowe i odkładać je na kratkę. Po chwili czynność tą powtórzyć tak aby na serduszkach utworzyła się gruba warstwa galaretki.
Poczekać przed podaniem, aż mus brzoskwiniowy zamknięty w galaretce zacznie się rozpuszczać.