Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 109
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 48
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 41
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 42
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 72
Jeśli szukasz zarówno pysznej, jak i zdrowej alternatywy dla słodkich przekąs...
Odsłon: 109
To proste i szybkie do przygotowania ciasteczka, które zasmakują każdemu.
Odsłon: 48
Grzyby można suszyć na różne sposoby. Każdy dobry. Może to być nawlekanie na...
Odsłon: 41
Propozycja na dodatek obiadowy. Trochę nie-tradycyjna. Warto spróbować. Bardz...
Odsłon: 42
Polecam. Smaczne, pożywne danie. Szczególnie smakuje po grzybobraniu.
Odsłon: 72
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem. Dodać masło, śmietanę, aromat waniliowy, wymieszać. Budyń połączyć z proszkiem do pieczenia i mąką. Składniki sypkie dodać do masy, wymieszać. Odłożyć kawałek ciasta, resztę rozwałkować. Wykrawać kółka. Z odłożonego ciasta formować uszy zajączka i przyklejać do głowy (kółka). Ciastka ułożyć na przygotowanej blasze i upiec. Buzie zajączków posmarować przygotowaną polewą, odstawić, by wystygła. Następnie pisakami namalować oczy,noski, wąsy.