Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieniec bakaliowy"
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 302
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 61
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1210
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 302
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 61
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1210
Składniki
Zagnieć drożdżowe ciasto. Kiedy wyrośnie – rozwałkuj. Zmiel 3 razy mak, dodaj żółtka, cukier, bakalie, zapach, ubitą pianę. Nałóż na ciasto, zwiń w rulon, połącz końce. Upiecz.
<strong>Jadwiga Wolak z Białej Nizinnej</strong>Źródło: Takie jest życie