Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wieniec bakaliowy"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5024
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419370
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5024
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419370
Składniki
Zagnieć drożdżowe ciasto. Kiedy wyrośnie – rozwałkuj. Zmiel 3 razy mak, dodaj żółtka, cukier, bakalie, zapach, ubitą pianę. Nałóż na ciasto, zwiń w rulon, połącz końce. Upiecz.
<strong>Jadwiga Wolak z Białej Nizinnej</strong>Źródło: Takie jest życie