Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5080
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32672
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 349
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 243
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5080
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32672
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 349
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 243
Składniki
Jaja ubić z cukrem,starannie wymieszać z mąką,proszek i sode.Nadal mieszając cienkim strumykiem wlać olej.Gładkie ciasto dokładnie wymieszać z posiekanymi orzechami i jabłka pociente w małe kawałki,i wymieszać. Przełożyć do natłuszczonej i posypanej bułką tartą formy i wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 C i piec ok 50 minut.