Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Składniki
Jaja ubić z cukrem,starannie wymieszać z sodą i proszkiem.
Nadal mieszając cienkim strumykiem wlać olej.
Gładkie ciasto dokładnie wymieszacć z orzechami i posiekanymi jabłkami.
Przełożyć do natłuszczonej i posypanej bułka tarta formy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 stopni i piec około 30 minut. 100g - 300kcal