Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1143
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1170
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13213
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1143
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1170
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13213
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruche ciasto, schłodzić.Rozwałkować na grubość ok.1/2 cm, foremką wyciąć rybki. Ułożyć na blasze, piec ok. 15 min w 200 stopni C.