Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób podania zdrowego deseru-przekąski, który inspirowana jest wyglądem jajka, z tą różnicą, że nie jest podawana w skorupce, a w chrupiącym waflowym jajku :)
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 181
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 72
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 644
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 274
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 181
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 72
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 644
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 274
Składniki
Nadziej waflową skorupkę serkiem do połowy wysokości i wygładź.<br /> <br /> Połówkę moreli przekrój na pół i wciśnij w środek, nieco bliżej szerszej krawędzi wafelka- tak, aby już za pierwszym kęsem ugryźć kawałek owocu. Jeśli zamiast moreli użyjesz brzoskwiń "żółtka" wycinaj za pomocą małego kieliszka.<br /> <br />