Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1230
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13702
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1230
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13702
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie podzielić ciasto na dwie porcje,do jednej porcji dodać 2 łyż mąki do drugiej porcji 2 łyż kakao.POSMAROWAC PRODZIZ LUB FORME SMALCEM POSYPAC BUŁKĄ TARTA NASTEPNIE NASZYKOWAC DWIE DUZE ŁYŻKI JEDNA NAKLADAC CIASTO Z KAKAO PO DWIE ŁYŻKI POTEM DWIE ŁYŻKI BIALEGO CIASTA I TAK NA PRZEMIAN AZ DO SKONCZENIA SIE CIASTA,PIEC 45 MINUT.