Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 61
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 146
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2516
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 61
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 146
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2516
Składniki
Ucieramy jajka z cukrem. Dodajemy make. Proszek do pieczenia.Wlewamy wode.Wlewamy olej. Wymieszac podzielic ciasto na 2 czesci. Do jednej czesci wsypac 3 lyzki kakao. Do drugiej 3 lyzki maki. wymieszac z osobna. Przygotowujemy pojemnik na ciasto posmarowac maslem lub olejem, nastepnie posypac cieka warstwe bulki tartej. . Surowe ciasto wlewamy lyzka naprzemian raz biale raz ciemne. Pieczemy okolo 60 minut w temp> 180*. Po upieczeniu po wierzchu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO:):):).