Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3908
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 636
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3853
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 421
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3908
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 636
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3853
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 421
Składniki
Ucieramy jajka z cukrem. Dodajemy make. Proszek do pieczenia.Wlewamy wode.Wlewamy olej. Wymieszac podzielic ciasto na 2 czesci. Do jednej czesci wsypac 3 lyzki kakao. Do drugiej 3 lyzki maki. wymieszac z osobna. Przygotowujemy pojemnik na ciasto posmarowac maslem lub olejem, nastepnie posypac cieka warstwe bulki tartej. . Surowe ciasto wlewamy lyzka naprzemian raz biale raz ciemne. Pieczemy okolo 60 minut w temp> 180*. Po upieczeniu po wierzchu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO:):):).