Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 54
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 54
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Ucieramy jajka z cukrem. Dodajemy make. Proszek do pieczenia.Wlewamy wode.Wlewamy olej. Wymieszac podzielic ciasto na 2 czesci. Do jednej czesci wsypac 3 lyzki kakao. Do drugiej 3 lyzki maki. wymieszac z osobna. Przygotowujemy pojemnik na ciasto posmarowac maslem lub olejem, nastepnie posypac cieka warstwe bulki tartej. . Surowe ciasto wlewamy lyzka naprzemian raz biale raz ciemne. Pieczemy okolo 60 minut w temp> 180*. Po upieczeniu po wierzchu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO:):):).