Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        Składniki
Ucieramy jajka z cukrem. Dodajemy make. Proszek do pieczenia.Wlewamy wode.Wlewamy olej. Wymieszac podzielic ciasto na 2 czesci. Do jednej czesci wsypac 3 lyzki kakao. Do drugiej 3 lyzki maki. wymieszac z osobna. Przygotowujemy pojemnik na ciasto posmarowac maslem lub olejem, nastepnie posypac cieka warstwe bulki tartej. . Surowe ciasto wlewamy lyzka naprzemian raz biale raz ciemne. Pieczemy okolo 60 minut w temp> 180*. Po upieczeniu po wierzchu mozna posypac cukrem pudrem. SMACZNEGO:):):).