Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno w upalne dni jak też na ciepło.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 91
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 91
Składniki
Wodę zagotować dodając do niej borówki i cukier wanilinowy.Budyń wymieszać ze śmietaną, rozrobić z niewielką ilością wody.Jeżeli nie lubimy całych borówek pływających w zupie można je zmiksować.Do gotującej wody wlewamy śmietanę z budyniem cały czas mieszając do uzyskania konsystencji budyniowej. Najlepszym sprawdzonym dodatkiem do zupy jest makaron wg.uznania.W zależności od tego jaką lubimy konsystencję zupy zagęszczamy ją budyniem.