Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały dodatek do krewetek , zimnych mięs itp
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 295
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 295
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Składniki
wszystkie składniku miksujemy w blenderze , można dosypać do smaku pieprz cayenne , stosunek ilości miodu do chili i cytryny jest wg uznania jaki ms być smak przeważający
powstałą masę odparować na wolnym ogniu , ewentualnie wersja dla leniwych dodać łyżeczkę zelfix`u , zagęszczony sos ostudzić , podawać na zimno.