Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały dodatek do krewetek , zimnych mięs itp
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 307
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 714
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 734
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
wszystkie składniku miksujemy w blenderze , można dosypać do smaku pieprz cayenne , stosunek ilości miodu do chili i cytryny jest wg uznania jaki ms być smak przeważający
powstałą masę odparować na wolnym ogniu , ewentualnie wersja dla leniwych dodać łyżeczkę zelfix`u , zagęszczony sos ostudzić , podawać na zimno.