Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie. chrupiący.
Wszystkie składniki wymieszać razem (miód i olej kokosowy dać do ciepłej wody by się rozpuścił) chwile powyrabiać - ciasto jest lejące ,
odstawić do ciepłego miejsca w foremce na 30 minut , piec 40-45 minut w temperaturze 180 °C z termoobiegiem
Domowy razowiec to jest to !! pyszny i zdrowy domowy chlebek, warto poświęcić...
Odsłon: 2788
Bardzo smaczny i zdrowy chleb razowy na miodzie i zakwasie żytnim.
Odsłon: 13287
Plastry z szynki wieprzowej przyprawione solą i pieprzem, usmażone, podane z...
Odsłon: 14
Pyszny orzeźwiający deser z galaretek w formie tortu bez pieczenia idealny n...
Odsłon: 33
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 145
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 134
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 101
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 121
Plastry z szynki wieprzowej przyprawione solą i pieprzem, usmażone, podane z...
Odsłon: 14
Pyszny orzeźwiający deser z galaretek w formie tortu bez pieczenia idealny n...
Odsłon: 33
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 145
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 134
Przepyszny deser bez pieczenia z efektem ombre - w dodatku w wersji mało kalo...
Odsłon: 101
Są takie dni w lecie, kiedy ostatnią rzeczą jaką chcesz zrobić to włączenie p...
Odsłon: 121
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem (miód i olej kokosowy dać do ciepłej wody by się rozpuścił) chwile powyrabiać - ciasto jest lejące ,
odstawić do ciepłego miejsca w foremce na 30 minut , piec 40-45 minut w temperaturze 180 °C z termoobiegiem
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 417
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 487