Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie. chrupiący.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23766
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 179
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 379
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 536
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23766
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 179
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 379
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 536
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać razem (miód i olej kokosowy dać do ciepłej wody by się rozpuścił) chwile powyrabiać - ciasto jest lejące ,
odstawić do ciepłego miejsca w foremce na 30 minut , piec 40-45 minut w temperaturze 180 °C z termoobiegiem