Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający napój, idealny na jesienne wieczory.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3646
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3646
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Składniki
Do rondelka wlewamy mleko, dosypujemy przyprawę do piernika, podgrzewamy. Czekoladę łamiemy na kawałki, dorzucamy do mleka. Podgrzewamy na małym ogniu aż do zagotowania, cały czas miesząc, aby mleko się nie przypaliło. Napój wlewamy do szklanek, wierzch dekorujemy bitą śmietaną. Wkładamy do szklanek po lasce cynamonu, którymi wymieszamy napój.