Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2596
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7566
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2596
Składniki
Do szklanki typu long wlać sok z limonki, następnie dodać cukier, zamieszać aby rozpuścić cukier. Dodać miętę oddzieloną od łodygi, którą przed wrzuceniem należy lekko zgnieść w dłoniach. Wlać rum, zasypać szklankę lodem do 2/3 (całe kości – nie kruszony!). Dolać wodę gazowaną do 2/3 pojemności szklanki i wymieszać łyżką barmańską. Dopełnić lód i wodę. Dekorować miętą lub limonką.