Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata ta jest na zimno,ale z efektem rozgrzewającym.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1068
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 65
Składniki
Nastaw czajnik z zimną wodą. Zrób mocną herbatkę miętową - ćwiartkę objętości tego, ile zamierzasz wypić. Naczynie przykryj, żeby herbatka zaparzyła się . Następnie postaw w zimnym miejscu, żeby trochę wystygło. Wstaw do lodówki, żeby się schłodziło. Do zimnej mięty dolej dwukrotnie tyle ginu i cytrynkę. Dorzucić lodu.