Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata ta jest na zimno,ale z efektem rozgrzewającym.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68367
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2019
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68367
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2019
Składniki
Nastaw czajnik z zimną wodą. Zrób mocną herbatkę miętową - ćwiartkę objętości tego, ile zamierzasz wypić. Naczynie przykryj, żeby herbatka zaparzyła się . Następnie postaw w zimnym miejscu, żeby trochę wystygło. Wstaw do lodówki, żeby się schłodziło. Do zimnej mięty dolej dwukrotnie tyle ginu i cytrynkę. Dorzucić lodu.