Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata ta jest na zimno,ale z efektem rozgrzewającym.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1088
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 761
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1202
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 268
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1088
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 761
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1202
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 268
Składniki
Nastaw czajnik z zimną wodą. Zrób mocną herbatkę miętową - ćwiartkę objętości tego, ile zamierzasz wypić. Naczynie przykryj, żeby herbatka zaparzyła się . Następnie postaw w zimnym miejscu, żeby trochę wystygło. Wstaw do lodówki, żeby się schłodziło. Do zimnej mięty dolej dwukrotnie tyle ginu i cytrynkę. Dorzucić lodu.