Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszny koktajl. Koktajl przygotowałam na bazie kefiru z dodatkiem mrożonego mango, natki pietruszki, chrupkiego pieczywa i miodu. Polecam.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17043
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2460
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4630
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1808
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17043
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2460
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4630
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1808
Składniki
Do wysokiego pojemnika lub kielicha blendera wkładamy mrożone mango i odstawiamy na 30 minut. W międzyczasie myjemy natkę pietruszki i odsączamy z wody, kroimy na drobno. Chrupkie pieczywo kruszymy na kawałki. Do pojemnika z mango wlewamy kefir i dodajemy miód, sok z cytryny, natkę i chrupkie pieczywo. Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.