Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na pyszny koktajl. Koktajl przygotowałam na bazie kefiru z dodatkiem mrożonego mango, natki pietruszki, chrupkiego pieczywa i miodu. Polecam.
Polecam.
Odsłon: 301
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 101
Polecam.
Odsłon: 301
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 101
Składniki
Do wysokiego pojemnika lub kielicha blendera wkładamy mrożone mango i odstawiamy na 30 minut. W międzyczasie myjemy natkę pietruszki i odsączamy z wody, kroimy na drobno. Chrupkie pieczywo kruszymy na kawałki. Do pojemnika z mango wlewamy kefir i dodajemy miód, sok z cytryny, natkę i chrupkie pieczywo. Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.