Napoje Przepis na:
Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 442
Dodano: 07.12.2009
Odsłon: 19222
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Brzoskwinie przekrajamy na pol i wstawiamy na dwie godziny do zamrorzenia.Do wysokiego naczynia wkladamy brzoskwinie.kruszony lod i dodajemy schlodzone wino.miksujemy blenderem.Dekorujemy cytryna
Na skróty
Komentarze do przepisu (9)

Jagoda50 31 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Kruszon jest naprawdę bardzo dobry,robiłam w święta .Hubciu ,wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.0 Kto głosował? | Odpowiedz

hubcio 09 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Tosca ale mam nadzieje ze tylko przez jakis czas nie mozesz pic;-) lod mozesz pokruszyc w inny sposob np.mlotkiem;-)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Tosca 09 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Niestety nie mam blendera, który zniósłby kruszenie lodu... A pozatym i tak narazie nie moge pić alkoholu, a szkoda... ;P0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
wygląda kusząco ale tylko dla tych co im nie szkodzi wino musujące0 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
suuuuper ,sam wygląd kusi .....0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Zapamietam Twoja radę....będzie z umiarem.0 Kto głosował? | Odpowiedz

hubcio 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Tak Jagodo jest bardzo fajny i do tego jest po nim fajnie.Tylko nie za duzo bo po tych winach glowa boli0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
Bardzo mi sie podoba ten kruszon ,uwielbiam brzoskwinie ,więc to cos dla mnie.0 Kto głosował? | Odpowiedz

sylwiamarta 08 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
podoba mi się ta nazwa :)0 Kto głosował? | Odpowiedz