Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do zrobienia lemoniady można zaangażować całą rodzinkę lub znajomych. Wykonanie jest bardzo proste i szybkie. Gasi pragnienie w upalne dni, a gdy dorzucimy do niej np. kiwi, winogrona, granaty lub inne zioła to może wyjść naprawdę coś fajnego i niepowtarzalnego. www.ziołowo.pl
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 964
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 964
Składniki
Cytrynę, pomarańczę i limonkę pokroić w plastry, wrzucić do dzbanka (dobrze wcześniej umyte).
Zalać gorąca wodą.
Wrzucić listki mięty i melisy. Dodać cukier i zamieszać.
Odstawić najlepiej na około godzinkę aby wyszło jak najwięcej soku z owoców.
Wsypać lód już przed samym podaniem.
Więcej informacji i zdjęć można zobaczyć na ziołowo.pl
Smacznego!