Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyjski napój lassi spożywany jest tam dla orzeźwienia. Robi się go w domu, serwuje w restauracjach, kawiarniach i znajdziemy go u ulicznego sprzedawcy. Współcześnie bardzo dużą popularność zyskała słodka odmiana tego napoju. Słodzi się go woda różaną, jednakże możemy zastąpić to np. miodem. Jogurt łączyć możemy z różnymi owocami, bardzo popularne jest mango ale też możemy dodać cytryny, truskawki, banany, arbuzy itd. Jest lekkie, zdrowe i dobrze orzeźwia i smakuje.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Wszystkie składniki wkładamy do blendera i blendujemy.
Przystrajamy miętą. SMACZNEGO :)