Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
orzeźwiająca lekka kawka w sam raz na upalne popołudnia:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1345
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 274
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1345
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 274
Składniki
Parzymy dwie szklanki kawy, po dwie łyżeczki, dodajemy do wcześniej zmieszanych obu rodzai mleka, dodajemy cukry, mieszamy, dla intensywności doprawiamy kawą nescafe (nie musimy jej wcześniej parzyć), wystarczy wsypać proszek i energicznie wymieszać. Wstawiamy do lodówki, po ok 2 godzinach można rozkoszować się kawką:) Jednak najlepiej smakuje na drugi dzień.