Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus dla koneserów witamin. Smaczny, zdrowy, szybki w przygotowaniu. Ze względu na kolor- idealny na Walentynki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1230
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5757
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18361
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1230
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5757
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18361
Składniki
Maliny lub jeżyny zmiksować. Przecedzić przez sito (z drobnymi oczkami) aby nie było pestek. Odłożyć na 10- 15 minut do zamrażarki. Dodać kostki lodu, ponownie zmiksować. Dodać do smaku cukru i odrobinę soku z cytryny, wymieszać. Wrzucić kostki lodu. Udekorować (np. malinami, jeżynami, bitą śmietaną, truskawkami, posypką, czekoladowymi serduszkami).