Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 110
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 70
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 110
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 70
Składniki
Liście umyć i włożyć do garnka. Umyte aronie włożyć do garnka i zalać wodą. Gotować 15 minut na wolnym ogniu. Po tym czasie odcedzić. dodać cukier, zagotować ponownie i poczekać aż ostygnie. Do zimnego soku wlewamy powoli spirytus. Mieszamy i przelewamy do butelek. Pychotka na zdrowie.