Do góry

Napoje Przepis na:

Pikantny koktajl z arbuza

Pikantny koktajl z arbuza

Autor:

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 1762

Dodano:

Odsłon: 1494

Pyszny i szybki koktajl o niezwykłym słodko pikantnym smaku

Składniki

  • arbuz, 1 kg
  • tabasco, 5 kropli
  • cukier, 1 łyżka
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Pikantny koktajl z arbuza

Przygotowanie

  1. Obierz arbuza, pokrój na kawałki. Zmiksuj z tabasco i cukrem. Podawaj w szklankach koktaklowych.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń