Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna petrada na głód słodyczy
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 712
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22737
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15099
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45325
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 712
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22737
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15099
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4834
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45325
Składniki
Seler naciowy myjemy i kroimy w mniejsze kawałki. Przekładamy do wysokiego naczynia. Pomarańczę obieramy ze skóry i kroimy również w drobne kawałki, przekładamy do naczynia z selerem naciowym. Dodajemy 1 łyżkę miodu.
Miksując dodajemy wodę (ilość wg uznania) osiągając właściwą dla siebie konsystencję.