Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna petrada na głód słodyczy
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 307
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4887
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45094
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 674
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 307
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4887
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45094
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 674
Składniki
Seler naciowy myjemy i kroimy w mniejsze kawałki. Przekładamy do wysokiego naczynia. Pomarańczę obieramy ze skóry i kroimy również w drobne kawałki, przekładamy do naczynia z selerem naciowym. Dodajemy 1 łyżkę miodu.
Miksując dodajemy wodę (ilość wg uznania) osiągając właściwą dla siebie konsystencję.