Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu a najważniejsze bardzo pyszny.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wrzuć do miksera mleko, lody i kakao (najlepszy będzie mikser stojący, zamykany ale sprawdzi się i klasyczny ręczny blender).Pokrusz ciasteczka i dodaj je do mieszanki lodowo-mlecznej.Wszystkie składniki dokładnie zmiksuj.Do gładkiej miksturki dodaj delikatnie bitą śmietanę (może być w sprayu) i zamieszaj.Nalej shake do szklanek i udekoruj je dodatkową porcją śmietany!(Ja posypałam bitą śmietanę kolorową posypką cukrową).I nie zapomnieć o słomce.