Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Smoothie bananowo-marchewkowy"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13328
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Obierz banany, pokrój na mniejsze kawałki i wrzuć do naczynia blendera. Umyj marchewki, obierz, pokrój drobno i dodaj do bananów. Umyj jabłka, obierz, usuń nasiona oraz szypułki, posiekaj drobno i dodaj do reszty składników.
Odcedź rodzynki i dodaj do owoców i marchewki w blenderze razem z orzechami. Na koniec dolej sok pomarańczowy i zmiksuj całość na gładką masę. Rozlej do szklanek. Wstaw na kwadrans do lodówki. Podawaj schłodzone.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatwy. Porcja 302 kcalŹródło: TV14