Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 87
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 52
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 89
Kawowa panna cotta to elegancki deser, który fantastycznie łączy w sobie krem...
Odsłon: 45
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 241
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 87
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 52
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 89
Kawowa panna cotta to elegancki deser, który fantastycznie łączy w sobie krem...
Odsłon: 45
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 241
Składniki
Ugnieć imbir z syropem cukrowym. Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem piwa imbirowego do shakera. Wymieszaj mocno. Przecedź podwójnie do wysokiej szklanki wypełnionej lodem. Uzupełnij piwem imbirowym. Udekoruj podpaloną skórką pomarańczy oraz gałązką mięty.