Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bagietki na ostro"
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 204
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Czas: 20 min, 1 porcja = 320 kcal.
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół. Wydrąż odrobinę miąższu. Posmaruj ją cienko masłem.
Przecier pomidorowy dopraw solą, pieprzem i cukrem. Wymieszaj z posiekaną papryczką chili.
Rozprowadź sos na pieczywie. Na nim rozłóż plastry salami i pokrojoną mozzarellę.
Wstaw bagietki do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 10 minut. Zapiekanki udekoruj rukolą.Źródło: Kurier TV