Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1883
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8435
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 801
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254503
Polecam.
Odsłon: 1538
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1883
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8435
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 801
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254503
Polecam.
Odsłon: 1538
Składniki
oczyscic pieczarki i pokroic w grubsze paski,wycisnac zabek czosnku i podsmazyc na 3 lyzkach oleju....wrzucic pieczarki i mortadelle razem podsmazac przez kilka minut...dadac sol pieprz...wylaczyc gaz i zostawic 10 minut pod przykryciem....
zrobic ciasto zgodnie z przepisem...czyli drozdze maka jajka...tak jak na ciasto drozdzowe...na koniec wymieszac ciasto lacznie z pieczarkami mortadella ( wszystkie skladniki z patelni ) i wlozyc do formy chlebowej ( prostakatnej) wlozyc do goracego juz piekarnika 180 C przez 40 minut.